sallad
8 portioner
1 röd paprika
1 gul paprika
12 schalottenlökar
4 msk tandooripasta
2 msk rapsolja
100 g sockerärter
20 körsbärstomater
1 grön chili
1 citron saft färskpressad
4 msk olivolja
1 1/2 dl hackad koriander
1 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
200 g böngroddar färska
200 g kikärter kokta
100 g spenat färsk
gör så här
Kärna ur och skär paprikan i stora bitar. Skala löken. Rör ihop tandooripasta och olja. Blanda paprika och lök med blandningen. Grilla paprika och lök i grillpanna eller på grillen ca 5 min.
2. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten ca 30 sekunder. Spola av med kallt vatten och låt rinna av. Halvera tomaterna.
1 röd paprika
1 gul paprika
12 schalottenlökar
4 msk tandooripasta
2 msk rapsolja
100 g sockerärter
20 körsbärstomater
1 grön chili
1 citron saft färskpressad
4 msk olivolja
1 1/2 dl hackad koriander
1 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
200 g böngroddar färska
200 g kikärter kokta
100 g spenat färsk
gör så här
Kärna ur och skär paprikan i stora bitar. Skala löken. Rör ihop tandooripasta och olja. Blanda paprika och lök med blandningen. Grilla paprika och lök i grillpanna eller på grillen ca 5 min.
2. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten ca 30 sekunder. Spola av med kallt vatten och låt rinna av. Halvera tomaterna.
Kommentarer
Trackback