kålrabbisnacks
4 portioner 56 kalorier/portion
230,0 gram Kålrabbi
1,0 st Citron
1,0 msk Olivolja
Gör så här:
230,0 gram Kålrabbi
1,0 st Citron
1,0 msk Olivolja
Gör så här:
1. Skala kålrabbin och skiva tunnt med hjälp av en mandolin
2. Fördela på ett vackert fat samt pressa rikligt med citronsaft över alla skivor
3. Ringla 1 masked god olivolja över skivorna
4. Riv lite citronskal och blanda med flingsaltet. Fördelas över skivorna
5. Låt stå och dra till sig smakerna ca 0,5 - 2 timmar innan servering
Serveringstips:
Lägg upp på ett vackert fat och servera till ett glas champagne, cava eller torrt vitt vin. Kan även serveras till fisk.
Serveringstips:
Lägg upp på ett vackert fat och servera till ett glas champagne, cava eller torrt vitt vin. Kan även serveras till fisk.
Kommentarer
Trackback