Fiskwok med ingefära

4 portioner 500 kalorier/portion
600 g färsk vit fiskfilé, t ex sej
1/2 tsk salt
1 rödlök
1 grön paprika
2 vitlöksklyftor
2 tsk smör-&rapsolja
2-3 tsk riven färsk ingefära
2 dl lätt crème fraiche
1/2-1 tsk soja

Gör så här

Skär fisken i strimlor och krydda med salt. Skala och grovhacka löken. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och hacka vitlöken. Fräs fisk, vitlök och paprika i omgångar i smör-&rapsolja i en het wok eller stor stekpanna. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ca 1 min. Servera med kokt ris, rädisor och bröd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0