Köttfärssås

4 portioner 250 kalorier/portion
Ingredienser
400 gram färs nöt 15% fett
400 gram tomater krossade
1/2 lök gul
1 klyfta vitlök
1/2 buljongtärning kött
2 msk pure tomat
184 gram champinjoner konserverade
1/2 dl vatten
salt
svart peppar
soja


Gör såhär

  1. Hacka löken och bryn den.
  2. Bryn köttfärsen.
  3. Blanda löken och köttfärsen. Tillsätt krossad tomat, pressad vitlök, vatten, tomatpuré och smulad buljongtärning. Låt småkoka i tio minuter.
  4. Tillsätt halverade champinjoner och kryddor efter smak.
  5. Servera med spaghetti och riven parmesan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0