Cup cakes cream cheese

15 cup cakes cream cheese citron 175 kalorier/cup cake cream cheese citron
Ingredienser
2 ägg
1 1/2 dl strö socker
1 tsk vanilj socker
100 gram smör
1 1/2 dl mjölk 0.5% fett
1 citron skal
4 dl vete mjöl
2 tsk bak pulver
salt
frosting cream cheese citron
150 gram philadelphia 15% fett
75 gram smör 37 grader
200 gram flor socker
2 msk vanilj socker
1/2 dl saft pressad citron


Gör såhär
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.
  3. Rör ner smält smör, mjölk och citronskal.
  4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt. Rör ner i smeten.
  5. Placera ut pappersformar på en plåt och fyll med smeten.
  6. Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter eller tills de är gyllenbruna och torra inuti.
  7. Låt svalna.
  8. Frosting: Rör florsocker, vaniljsocker, smör och pressad citron till en krämig massa.
  9. Vispa i philadelphiaosten.
  10. Färga glasyren rosa med röd karamellfärg.
  11. Spritsa frostingen på cupcakesen och garnera med hjärtformat strössel.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0