Cup cakes cream cheese
15 cup cakes cream cheese citron 175 kalorier/cup cake cream cheese citron
Ingredienser
2 ägg
1 1/2 dl strö socker
1 tsk vanilj socker
100 gram smör
1 1/2 dl mjölk 0.5% fett
1 citron skal
4 dl vete mjöl
2 tsk bak pulver
salt
frosting cream cheese citron
150 gram philadelphia 15% fett
75 gram smör 37 grader
200 gram flor socker
2 msk vanilj socker
1/2 dl saft pressad citron
Gör såhär

Ingredienser
2 ägg
1 1/2 dl strö socker
1 tsk vanilj socker
100 gram smör
1 1/2 dl mjölk 0.5% fett
1 citron skal
4 dl vete mjöl
2 tsk bak pulver
salt
frosting cream cheese citron
150 gram philadelphia 15% fett
75 gram smör 37 grader
200 gram flor socker
2 msk vanilj socker
1/2 dl saft pressad citron
Gör såhär
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.
- Rör ner smält smör, mjölk och citronskal.
- Blanda vetemjöl, bakpulver och salt. Rör ner i smeten.
- Placera ut pappersformar på en plåt och fyll med smeten.
- Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter eller tills de är gyllenbruna och torra inuti.
- Låt svalna.
- Frosting: Rör florsocker, vaniljsocker, smör och pressad citron till en krämig massa.
- Vispa i philadelphiaosten.
- Färga glasyren rosa med röd karamellfärg.
- Spritsa frostingen på cupcakesen och garnera med hjärtformat strössel.

Kommentarer
Trackback