Brownie

24 brownies 145 kalorier/brownie
Ingredienser
100 gram smör
1 dl kakao
4 ägg
4 dl strö socker
salt
2 tsk vanilj socker
1 1/2 dl vete mjöl
50 gram choklad mörk
50 gram mjölk choklad

Gör såhär
  1. Smält smöret och låt det svalna.
    Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda smör och kakao.
  3. Vispa ägg och socker på hög hastighet med elvisp tills smeten är tjock och seg.
  4. Tillsätt en gnutta salt och 1 tsk vaniljsocker.
  5. Blanda chokladsmeten och äggsmeten.
  6. Rör försiktigt ner vetemjölet.
  7. Smält chokladen på mellanhög effekt i mikrovågsugn, rör om nu och då.
  8. Häll den smälta chokladen i smeten.
  9. Häll all smet i en smord och mjölad långpanneform och grädda ca 40 minuter mitt i ugnen.
  10. Tag ut och skär i bitar. Låt svalna.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0