Pasta färs nöt parmesan

Ingredienser 3 portioner
400 gram färs nöt 10% fett
1 lök gul
2 klyftor vit lök
1 msk olja oliv
1/2 dl vatten
1 tsk salt
2 krm svart peppar mald
250 gram körsbär tomater
2 msk oregano färsk hackad fint
300 gram pasta
1 dl ost parmesan riven
Gör såhär
Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs färsen på hög värme ca 3 min. Sänk värmen något och blanda ner lök och vitlök. Stek ytterligare ca 2 min.
2. Tillsätt vatten, salt och peppar och låt röran småputtra ca 2 min. Halvera tomaterna och blanda ner dem samt oregano strax före servering.
3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och servera med köttfärsröran. Strö över hyvlad parmesan och oregano.





694 kalorier/portion

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0