Mascarpone cream

Ingredienser
200g Mascarponeost (40% fett)
1 dl Vispgrädde
1 ägg
1 gelantinblad
sötning efter behov

bär(hallon, blåbär, björnbär eller likande)

Gör såhär
- Blanda ost, ägg och grädde i en skål och vispa ordentligt. Fixa gelentinen enligt förpackningsinstruktioner och blanda ner i smeten.
- Häll upp i glas, Blir ungefär 2 dl per person.
- Ställ i kyl om du har tid eller frys om du har bråttom.

vid servering:
- Koka upp 1 dl vatten och lägg ner bären. Söta om du vill.
- Servera mascarponecream med bären.

PS. Passa dig att hälla jättevarma bär i ett fryst glas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0