Kyckling sambal

Ingredienser 4 portioner
4 fileer kyckling
Smör
1 msk sambal oelek
2 msk oregano torkad
1 msk honung
3 msk olja oliv
20 oliver svart
15 tomater körsbär
Gör såhär
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Smörj en ungsfast form med lite smör och lägg i kycklingfiléerna.
3. Blanda sambal sambal oelek, torkad oregano, flytande honung och olivolja. Bred ut sambalpastan på kycklingfiléerna.
4. Sätt in kycklingfiléerna i i ugnen och grädda i 5 minuter.
5. Ta ut kycklingen. Strö på oliver och körsbärstomater. Grädda i ytterligare 10 minuter. Kontrollera så att kycklingen är genomstekt.
6. Servera sambalkycklingen med kokt ris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0