Kladdkaka

Ingredienser 8 portioner 1410 kalorier 176 kalorier/portion
1 dl strö socker
1 dl sirap ljus
1 tsk vanilj socker
2 ägg
4 msk kakao
1 tsk salt
1 dl kesella 1% fett
1 dl vete mjöl
1 tsk smör
Gör såhär

  1. Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant, sätt ugnen på 175 grader
  2. Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt, tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet.
  3. Fördela smeten i formen och grädda i 25 minuter.
  4. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0