Kladdkaka

1309 kalorier
Ingredienser
1/2 msk lättmargarin
2 dl socker
1 ägg
1 1/2 dl lättmjölk
1 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2/3 dl kakao


Gör såhär

Rör margarin, socker och ägg vitt och pösigt, gärna med elvisp. Tillsätt hälften av mjölken. Vispa. Blanda de torra ingredienserna för sig. Vispa samman med äggblandningen. Häll i resten av mjölken och rör tills smeten är jämn. Häll smeten i en teflonform med löstagbar botten som ej behöver smörjas. Grädda kakan i 30–40 min i 150°. Låt svalna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0