Kebabgryta
3 portioner 815 kalorier/portion
400 g kebabflarn
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 gul paprika
1 msk smör
3 dl lättmjölk
1 dl chilisås
2 dl fraiché 8%
1 tsk basilika
salt
svartpeppar
3 dl okokt ris
Gör så här:
Tillaga riset enligt anvisning.
Bryn kebabflarnen i hälften av smöret och sen paprikan i mindre bitar, finhackad lök och vitlök i resten av smöret.
Blanda ihop paprikan, löken, kebabflarnen med mjölken och chilisåsen och låt puttra en stund.
Häll i creme fraichen värm upp och smaka av med kryddor. Servera med riset och en god sallad.
400 g kebabflarn
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 gul paprika
1 msk smör
3 dl lättmjölk
1 dl chilisås
2 dl fraiché 8%
1 tsk basilika
salt
svartpeppar
3 dl okokt ris
Gör så här:
Tillaga riset enligt anvisning.
Bryn kebabflarnen i hälften av smöret och sen paprikan i mindre bitar, finhackad lök och vitlök i resten av smöret.
Blanda ihop paprikan, löken, kebabflarnen med mjölken och chilisåsen och låt puttra en stund.
Häll i creme fraichen värm upp och smaka av med kryddor. Servera med riset och en god sallad.
Kommentarer
Trackback