Avokadosoppa med marinerade kräftstjärtar

5 portioner
2 avokador
4 dl hönsbuljong kall
1 vitklöksklyfta
3 msk färskpressad citronsaft
salt
vitpeppar
marinad
1/2 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
1 msk finhackad dill
2 msk finhackad basilika
100 g kräftstjärtar
gör så här
  1. Soppan: Skala och kärna ur avokadorna. Mixa avokadoköttet med hönsbuljong, vitlök och citronjuice till en slät soppa. Salta och peppra. Ställ i kylskåpet.
  2. Marinad: Blanda olivolja, vitlök, dill och basilika. Låt kräftstjärtarna ligga i marinaden minst en timme före servering.
  3. Servera soppan toppad med marinerade kräftstjärtar och droppa lite marinad runt om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0